Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 18 Mai

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 18 Mai

Horoscop dupa data de nastere 18 Mai-Taur

Cei nascuti in aceasta zi de 18 mai sunt un amestec interesant de traditionalism si liberalism. Nativii ar putea fi descrisi ca fiind niste persoane cu inclinatii revolutionare. Ei au tendinta mai degraba sa schimbe scietatea, decat sa o imbunatateasca.

Multi dintre cei nascuti in aceasta zi sunt protestatari, militand impotriva nedreptatilor si icorectitudinilor de orice fel. Indiferent daca sunt implicati in politica sau nu, persoane nascute pe data de 18 mai trateaza munca, hobiurile sau arta intr-o maniera profesionala, corecta.

Ei prefera mai degraba sa abordeze lucrurile in modul clasic si clar decat sa le abordeze in modul emotional si romantic. Indiferent cat de multa imaginatie ar avea, persoane nascute pe data de 18 mai au un foarte dezvoltat simt practic.

Le place duca totul la bun sfarsit, fara prea mult stres sau deranj. Felul lor de a fi, deschis, ii poate baga in multe necazuri. Acesti nativi refuza sa pastreze linistea atunci cand sunt confruntati cu ignoranta sau nedreptatea.

Persoane nascute azi dipretuiesc irationalitatea si din acest motiv fac o abordare clara si directa a lucrurilor. In cadrul familiei, ei sunt cei care dau glas dreptatii. In cazul in care acesti nativi sunt parinti trebuie sa fie atenti sa nu exercite asupra copiilor lor o tiranie rationalista.

Acesti parinti pretind ca stiu intotdeauna ceea ce este mai bine pentru copii si ii critica prea sever atunci cand acestia fac ceva gresit. Un pericol pentru persoanele nascute in aceasta zi il reprezinta faptul ca se lasa prea mult dusi de val in anumite situatii, lucru care ar putea sa ii faca sa devina la fel de irationali ca si cei pe care ii critica.

Nativii pot fi uneori inconstienti de ceasta tendinta, iar atunci cand li se atrage atentia asupra acestui lucru nu il pot accepta cu mare usurinta, fiindu-le si mai greu sa se schimbe. Daca nu sunt atenti sa nu devina fanatici in ceea ce priveste propriile principii, nativii vor cadea in final in propria capcana emotionala.


Persoanele nascute pe data de 18 mai sunt fascinate de numeroasele aspecte ale vietii- probeaza, incearca si gusta tot ceea ce are de oferit ea. Caracterul lor da impresia deplinatatii si de aceea atunci cand vei intalni o persoana nascuta in aceasta zi, vei avea impresia ca ai intalnit un om camplet din aproape toate punctele de vedere.

Acest lucru se intampla, probabil pentru ca aceste persoane se perfectioneaza inainte de a lua contact cu lumea. Daca nativii sunt confuzi si nesiguri in tinerete, principalul lor scop in viata va fi sa isi corecteze acest neajuns.

Cei nascuti in aceasta zi deinesc viata ca pe o lupta, poate chiar o lupta cu ei insisi. Conflictul poate deveni un mod de a trai pentru acesti nativi, ei fiind mereu in asteptarea unor obstacole. Deci, din acest motiv le poate fi destul de dificil sa isi gaseasca linstea.

Desi par niste oameni care se cunosc destul de bine, cei nascuti in aceasta zi, uneori nu sunt constienti de propriile dorinte. Fiind ocupati cu responsabilitatile sociale si ale familiei, nativii isi ignora in mod frecvent nevoile personale astfel fiind predispusi la nefericire.

Ei se poarta de parca nici ar observa ca primele semne de nefericire incep sa se instaleze. In ceea ce priveste nefericirea, familiile si prietenii acestor nativi o pot observa si pot lua masuri in aceasta pivinta incurajandu-i pe acestia sa isi exprime frustrarile, atunci cand este cazul.