Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 22 Martie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 22 Martie

Horoscop dupa data de nastere 22 Martie-Berbec

Nativii zilei de 22 martie au simtul infaibilitatii si refuza sa fie respinsi. Ei nu simt nevoia de a-si sustine cu tarie mesajul, facand uz de un ton de superioritate. Din contra, sunt adesea indivizi tacuti, siguri pe ei care detesta autoinaltarea. Cei nascuti in aceasta zi pot avea un mare succes in afaceri si in relatii financiare, facandu-si drum cu grija prin jungla concurentiala de mari proportii.

Ei nu sunt abatuti cu usurinta de la drumul lor spre succes. Desigur, anumiti nativi ai zilei de 22 martie se concentreaza asupra obiectivelor mai modeste – sa isi intemeieze o viata de familie fericita, sa se bucure de timpul liber sau sa practice un hobby. Indiferent despre ce este vorba, nativii vor realiza obiectivul pe care si l-au propus.

Cei nascuti in aceasta zi sunt exact ceea ce apar a fi si ii deranjeaza atunci cand cineva incearca sa priveasca dincolo de exteriorul lor. Nu suporta fatarnicia celorlalti si uneori risca sa confunde diplomatia cu duplicitatea.

Multi dintre cei nascuti pe data de 22 martie au in mintea lor o imagine idealizata pe care vor incerca sa o imite. Ei nu aspira la un eroism teribil de dramatic, ci mai degraba la o imagine linistita si protectoare, prin intermediul careia castiga respectul si chiar veneratia familiei, prietenilor si asociatilor. Intr-adevar, cei nascuti in aceasta zi au adesea reputatia de a fi extrem de responsabili.


Odata ce nativii zilei de 22 martie si-au descoperit adevarata chemare (in general in jurul varstei de douazeci si cinci de ani), ei vor continua sa mearga pe acest drum tot restul vietii. Rareori se vor schimba pe neasteptate si vor devia de la drumul ales.

Nativii zilei de 22 martie isi vor gasi implinirea in cariera daca vor fi capabili sa priveasca produsele sau serviciile lor in mod critic. Daca nu sunt capabili sa faca astfel, ei vor fi in mod repetat frutrati si loviti, confuzi de inabilitatea lor de a avea succes. In plus, trebuie sa-si controleze entuziasmul pentru ca pot fi mult prea coplesiti sau depasiti. In plus, nativii zilei de 22 martie ar trebui sa fie sensibili la orice tendinte spre despotism sau comportament tiranic.