Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 3 Martie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 3 Martie

Horoscop dupa data de nastere 3 Martie-Pesti

Persoanele nascute pe data de 3 martie isi formeaza o imagine destul de clara asupra obiectivelor urmarite. Desi au o imaginatie deosebita, latura pragmatica este de asemenea puternica si le faciliteaza punerea in practica a ideilor.

Spre deosebire de cei care cauta apreciere si recompense inainte de a realiza ceva concret, nativii recunosc intai care este necesitatea si abia dupa aceea isi folosesc talentele necesare rezolvarii ei. Au capacitatea de a vedea situatiile in ansamblu, dar sunt de asemenea capabili sa se concentreze pe detalii. In general, simtul lor vizual este bine dezvoltat si ii ajuta foarte mult.

Indivizii nascuti pe 3 martie se implica de obicei din punct de vedere social in munca lor. In viata personala, prefera sa fie retrasi si nu obisnuiesc sa amestece cariera cu intimitatea. Cei nascuti in aceasta zi pot fi predispusi la evazionism.

Astfel, uneori se pierd intr-o lume terestra de senzatii sau intr-o lume romantica a imaginatiei. Totusi, nativii zilei de 3 martie care reusesc in viata sunt capabili sa echilibreze destul de bine vietile lor private si publice fara sa permita ca una sa o domine pe cealalta.

Fie ca sunt firi sociabile sau rezervate, persoanele nascute pe data de 3 martie se implica in planuri si proiecte. Nevoia de a se pregati cu grija pentru evenimente neprevazute este o caracteristica a celor nascuti in aceasta zi.

Acestia examineaza de obicei o problema cu mare atentie inainte de a intreprinde ceva. Intr-adevar, multi dintre nativii zilei de 3 martie prefera mai mult sa planifice decat sa depuna efort. Datorita faptului ca investesc atat de multa energie in aceste constructii formale, apar doua riscuri.

Primul este acela de a se impotmoli in faza de planificare si de a pierde motivatia actiunii in sine; al doilea este pierderea simtului spontaneitatii si implicit transformarea experientei in ceva plictisitor. Mai mult, toate acestea pot provoca dezamagiri datorita asteptarilor prea mari legate de ceea ce urmeaza sa se intample.


Nativii prefera sa faca o alegere si sa o mentina in loc sa cantareasca la nesfarsit alternative si sa nu le puna in practica. Adesea, acest lucru se datoreaza dificultatii nativilor de a lua o hotarare in legatura cu drumul pe care trebuie sa-l urmeze.

Cei nascuti pe data de 3 martie devin deseori prea absorbiti de ceea ce fac. Desi activitatile lor le ofera o mare satisfactie, ei evita motivul ascuns pentru care se irosesc in acest fel. Este posibil ca unii dintre cei nascuti in aceasta zi sa nu fie satisfacuti de propria personalitate, mai ales datorita unor parinti foarte critici sau a unor presiuni sociale din perioada copilariei.

Este important ca persoanele nascute pe 3 martie sa invete sa se placa mai mult, nu doar pentru ceea ce fac, ci si pentru ceea ce sunt. Un astfel de sentiment de siguranta ii va ajuta foarte mult si in cariera, oferindu-le increderea necesara pentru a continua derularea planurilor initiate si transformarea lor in reusite.