Horoscopul zilei de nastere: Horoscop pentru cei nascuti pe 23 Ianuarie

Horoscopul zilei de nastere

Horoscop pentru cei nascuti pe 23 Ianuarie

Horoscop dupa data de nastere 23 Ianuarie-Varsator

Nativii zilei de 23 ianuarie au un caracter aparte care le distinge fata de toti ceilalti. In exterior, acesta se poate manifesta printr-un stil inconfundabil de a vorbi, de a se misca sau de a se exprima. Nativii isi etaleaza caracterul fara retineri si lasa intr-adevar o impresie puternica asupra celor care ii intalnesc.

O tema importanta in viata nativilor zilei de 23 ianuarie este baza caracterului insusi: integritatea, moralitatea si etica. Nativii pot sa nu acorde prea multa atentie acestui fapt sau isi pot da seama de lipsurile caracterului lor. In situatii de criza, nativii vor descoperi adevarata lor natura. Daca actioneaza in mod onorabil, vor fi multumiti de ei insisi.

Daca nu actioneaza onorabil, ei vor suferi profund pana in momentul in care isi vor usura constiinta. Pentru a-si imbunatati imaginea de sine, nativii se vor sacrifica pe ei insisi sau vor da dovada de curaj. Din fericire (sau nefericire, depinde de caz), sustinerea sau tradarea credintelor din tinerete poate avea efect permanent in formarea personalitatii nativilor si a imaginii de sine.

Cuvantul caracter are un al treilea inteles cand este aplicat nativilor zilei de 23 ianuarie. Ei sunt considerati persoane ciudate, excentrice. Este posibil ca ei sa se integreze si sa se dezvolte confortabil intr-un asemenea rol pentru ca acesta ii elibereaza de nevoia de a pastra aparentele sau de a pretinde ca sunt altfel decat in realitate.

Acei nativi care nu tin atat de mult sa intre in gratiile societatii pot incuraja aceasta perceptie. Deoarece caracterul si individualitatea sunt aspecte atat de importante in viata nativilor zilei de 23 ianuarie, ei pot alege sa studieze, sa descopere sau sa aprecieze aceste calitati la ceilalti.


Desi nativii acestei zile sunt adeptii modului natural de a fi, ei realizeaza cat de important este sa poti juca diferite roluri. In consecinta, ei pot deveni adevarati experti in asumarea unor anumite roluri in viata. Cu toate acestea, dincolo de rolurile jucate, personalitatea inconfundabila a nativilor este pe primul plan, spunandu-si clar cuvantul. Din acest punct de vedere, ei sunt persoane transparente.

Persoanele nascute pe data de 23 ianuarie au inclinatii tehnice, matematice si stiintifice. Multi dintre nativi au cel putin un hobby, daca nu chiar o profesie al carei obiectiv implica crearea, descoperirea, inventarea sau ceva similar. Nu este neaparat necesar ca latura tehnica a nativilor sa fie legata de rolul lor public, de profesia aleasa. Cele doua laturi raman adesea separate. Putinii oameni care reusesc sa face o conexiune intre cele doua se pot remarca in cadrul profesiilor lor si pot avea parte de putere si influenta.