Horoscopul zilei de nastere: Semnificatia zilei de nastere

Horoscopul zilei de nastere

Semnificatia zilei de nastere

 Ziua de nastere


Numarul zilei personale corespunde zilei in care te-ai nascut. Acest numar nu se schimba si influienteaza fiecare persoana, in mod pozitiv sau negativ, alaturi de luna nasterii. Daca suntem capabili sa facem analiza zilei de nastere, este posibil sa intelegem mult mai bine caracterul persoanelor din jurul nostru si sa fim capabili sa incercam sa adaptam personalitatea noastra in functie de cerintele celor care sunt langa noi.

Ziua de nastere - Semnificatia zilei de nastere

Numarul zilei personale corespunde zilei in care te-ai nascut. Acest numar nu se schimba si influienteaza fiicare persoana, in mod pozitiv sau negativ, alaturi de luna nasterii. Daca suntem capabili sa facem analiza zilei de nastere, este posibil sa intelegem mult mai bine caracterul persoanelor din jurul nostru si sa fim capabili sa incercam sa adaptam personalitatea noastra in functie de cerintele celor care sunt langa noi.



Ziua de nastere - Ziua 1

Dorinta cea mai mare a persoanelor nascute in ziua de 1 este sa fie primele in toate si foarte independente. Esti foarte tentat sa fii individualist, inventiv si curajos, cu foarte multa energie. Ai foarte multa nevoie sa fii admirat, popular si cateodata ai tendinta sa fii dependent de laudele persoanelor care sunt in jurul tau.

Trebuie sa inveti ca lumea nu se invarte in jurul tau si tendinta de a fi cam dictatorial. Pentru ca iti doresti foarte mult succesul ai nevoie de foarte multe idei noi, inventive si interesante, care sa iti satisfaca spiritul aventuros.

Ai foarte multe aptitudini executive si capacitati de conducere. Partea ta pozitiva te face creativ, inclinat catre progres, plin de forta, optimist, independent si foarte vorbaret. Partea ta negativa tinde sa te faca gelos, mandru, egoist si nelinistit.

Ziua de nastere - Ziua 2

Iti place foarte mult armonia si esti dispus sa faci foarte multe sacrificii pentru a mentine relatiile din jurul tau armonioase. Trebuie sa ai grija, pentru ca ai cateodata tendinta sa devii cam dependent de persoanele din jurul tau.

Trebuie sa inveti sa ai incredere in tine si in fortele tale. Partea pozitiva a ta te face un foarte bun partener, capabil de foarte mult tact, si cu o dorinta foarte mare de armonie. Partea ta negativa te face suspicios, lipsit de incredere in tine, timid si egiost.

Persoanele nascute in ziua de 2 sunt sensibile si simt foarte mult nevoia sa faca parte dintr-un grup. De cele mai multe ori te adaptezi foarte usor si esti foarte intelegator. Iti plac foarte mult activitatile de colaborare, unde esti in stare sa interactionezi cu ceilalti. Esti foarte receptiv la mediul inconjurator si ai o personalitate foarte calda si foarte prietenoasa, cu foarte multe apitudini diplomatice.

Ziua de nastere - Ziua 3

Persoanele nascute in ziua de 3 au nevoie de foarte multa dragoste, sunt creative si emotionale. Sunt foarte simpatice, le place sa iasa in societate si sa se distreze si de aceea au in general foarte multi prieteni. Ai o nevoie foarte mare de autoexprimare si de cele mai multe ori acumulezi experiente foarte variate. Cateodata ai tendinta sa te plictisesti foarte repede si de aceea trebuie sa fii tot timpul inconjurat de foarte multi prieteni.

Relatiile personale si atmosferele de intelegere sunt foarte importante in viata ta.

Latura pozitiva a caracterului tau te face plin de umor, fericit, prietenos, creativ, capabil de foarte multe abilitati artistice si cu foarte mult talent in folosirea cuvintelor. Latura ta negativa te face extravagant, lenes, ipocrit si nehotarat.

Ziua de nastere - Ziua 4

Esti foarte sincer, deschis si corect. Trebuie sa inveti sa iti exprimi sentimentele si sa eviti sa devii lipsit de tact.

Latura pozitiva a caracterului tau te face foarte organizat, autodisciplinat, muncitor si pragmatic. Latura ta negativa iti confera un comportanment distructiv, rigiditate, tendinta de a fi dictatorial si foarte dur.

Persoanele nascute in ziua de 4 au o structura solida si nevoie mare de exprimare si de a stabili ordinea. Cu foarte multa energie, aptitudini practice si o puternica hotarare, esti capabil de foarte multe succese in momentul in care muncesti din greu. Esti foarte sensibil la forma si la compozitie. Partea ta pragmatica te face foarte bun in afaceri si iti da abilitatea sa strangi foarte mult succes material in viata.

Ziua de nastere - Ziua 5

Persoanele nascute in ziua de 5 au instincte puternice, o natura aventuroasa si o dorinta mare de libertate. Le place foarte mult sa testeze lucrurile noi si sunt foarte entuziasti la tot ce le ofera viata. Calatoriile si sansele de schimbare le fac foarte multa placere. Gusta foarte mult din lucrurile excitante pe care le ofera viata si au o atitudine foarte responsabila in fata problemelor.

Sunt foarte tentati sa devina neprevazuti si neobositi, ceea ce ii face cam nerabdatori.

Trebuie sa inveti sa dezvolti mai multa rabdare si sa acorzi mai multa atentie la detalii. Latura lor pozitiva ii face adaptabili, dornici de progres, cu instincte puternice, sociabili si foarte dorinici de libertate. Latura lor negativa ii face foarte schimbatori si lipsiti de consistenta.

Ziua de nastere - Ziua 6

Trebuie sa inveti sa devii mult mai responsabil si sa nu fii prea ingrijorat in legatura cu viata.

Partea ta creativa te atrage foarte mult catre arta, desen sau lumea divertismentului. Latura ta pozitiva te face prietenos, plin de intelegere, simpatie, idealist, plin de talente artistice si echilibru. Latura ta negativa te face tacut, perfectionist, egoist si suspicios.

Persoanele nascute in ziua de 6 sunt plini de intelegere, idealism si o natura miloasa. Acesta este numarul prietenului universal si de cele mai multe ori aceste persoane au o natura foarte responsabila si iubitoare. Chiar daca in general sunt orientati catre cariera, cei ca se nasc in ziua de 6 prefera foarte mult casa si de cele mai multe ori sunt un parinte si un partener devotat. Emotiile intense si dorinta foarte mare de armonie te face sa muncesti foarte mult pentru lucrurile in care crezi.

Ziua de nastere - Ziua 7

Persoanele nascute in ziua de 7 sunt foarte analitice si le place foarte mult sa gandeasca. De cele mai multe ori sunt perfectioniste si critice. Iti place foarte mult sa iei deciziile singur si sa inveti din propriile tale experiente. Iti place foarte mult sa citesti, sa scrii si esti foarte atras de problemele spirituale, care te atrag catre lumea academica. Ai cateodata tendinta sa te cam pierzi in detalii si esti prea sensibil. Cateodata ai tendinta sa devii prea critic si cu tendinta de a crede ca esti neinteles.

Tendinta ta de a fi enigmatic sau secretos te face sa nu spui deschis ce iti doresti sau gandesti cu adevarat.

Latura ta pozitiva te face educat, meticulos, idealist, sincer, cu orientari rationale si stiintifice. Latura ta negativa te face calm secretos, banuitor si rece.

Ziua de nastere - Ziua 8

Ai foarte multa nevoie sa te simti sigur si sa faci planuri pe termen lung.

Latura ta pozitiva te face un foarte bun conducator, muncitor si capabil de o foarte buna capacitate de analiza corecta a valorilor. Latura ta negativa te face nelinistit, intolerant, neobosit, cu un comportament dominator, avand tendinta sa fii foarte usor descurajat de posibilele probleme din viata.

Persoanele nascute in ziua de 8 au un caracter foarte puternic si o judecata corecta. Ai o natura foarte ambitioasa si dorinta de dominare, securitate si succes material. Ai un simt natural pentru afaceri si foarte multe aptitudini executive. Daca esti capabil sa muncesti greu, poti indeplini foarte multe responsabilitati. Esti foarte atras de a face cariera in domeniul justitiei, legislatiei, in afaceri, sau in lumea finantelor.

Ziua de nastere - Ziua 9

Persoanele nascute in ziua de 9 sunt pline de intelegere si sensibilitate sentimentala. Esti creativ si amabil, iar cei din jurul tau te considera inteligent si generos. Intuitia si abilitatile tale psihice te pot inspira in problemele spirituale, in momentul in care sunt canalizate in mod pozitiv. Esti foarte intelegator, tolerant si rabdator. Cateodata ai tendinta sa fii prea sensibil, cu emotii prea puternice.

Ai foarte multe beneficii care provin din urma calatoriilor si a interactiunii cu oamenii care trec prin viata ta.

Latura ta pozitiva te face plin de idealism, umanism, creativitate, generozitate, magnetism si popularitate. Latura ta negativa te face sa ai multe frustrari, incertitudini, egoism, izolare, neliniste, frica si complexe de inferioritate.

Ziua de nastere - Ziua 10

Ai nevoie de foarte multa incredere in tine si de recunoasterea valorilor tale de catre cei care sunt in jurul tau. Trebuie sa inveti ca lumea nu se invarte in jurul tau si sa eviti tendinta de a fi dictatorial.

Latura ta pozitiva te face un foarte bun conducator, creativ, plin de forta si de optimism, independent si cu convingeri puternice. Latura ta negativa te face gelos, egoist, nelinistit si mandru.

Persoanele nascute in ziua de 10 sunt foarte dornice de recunoasterea celor din jurul lor. Neobositi, sunt tot timpul gata sa treaca peste multe obstacole, pana in momentul in care isi ating telurile. Ai o foarte puternica nevoie de a-ti stabili identitatea si esti foarte generos. Iti place sa gandesti la un nivel foarte mare. De cele mai multe ori esti energic si original, si crezi foarte mult in convingerile proprii. Cateodata ai tendinta sa te simti singur si lipsit de popularitate. Esti foarte atras de calatorii, din cauza spiritului tau neobosit.

Ziua de nastere - Ziua 11

Persoanele nascute in ziua de 11 sunt pline de idealism, inspiratie si inovatii. Amestecul interesant de umilire si intelegere in fortele tale te fac sa lucrezi foarte mult in domeniul material, dar si in cel spiritual. Trebuie sa ai incredere in sentimentele tale si sa incerci sa nu devii prea extremist. Chiar daca ai puteri intuitive, esti tentat sa iti pierzi energia inainte de a ajunge la telul pe care ti l-ai propus.

Este foarte dificil pentru tine sa faci distinctia dintre felul in care simti si tu partea practica a lucrurilor.

Latura ta pozitiva te face foarte echilibrat, entuziast, obiectiv, inteligent. Ai o latura artistica foarte dezvoltata si abilitati psihice foarte bune. Latura ta negativa te face extrem de emotional, foarte usor de ranit si dominant.

Ziua de nastere - Ziua 12

Cateodata cei din jurul tau pot gasi ca este foarte greu de cooperat cu tine.

Latura ta pozitiva te face foarte creativ, atractiv si disciplinat. Latura ta negativa te poate face exagerat de sensibil.

Persoanele care se nasc in ziua de 12 sunt intuitive, amabile si prietenoase. Inventive, intelegatoare si sensibile, stiu foarte bine cum sa-si foloseasca tactul pentru a-si atinge obiectivele. In ochii celorlalti pari confident si ai o personalitate foarte deschisa si o imagine pozitiva. Cand reusesti sa tii echilibru intre auto-exprimare si tendinta de a fi foarte sustinator cu cei din jurul tau, trebuie sa inveti ca este necesar sa stai pe propriile tale picioare si sa nu te lasi descurajat de catre ceillalti oameni.

Ziua de nastere - Ziua 13

Persoanele nascute in ziua de 13 sunt sensibile emotional, entuziaste si inspirate. Esti asociat cu ambitia si munca grea si esti capabil sa acumulezi foarte multe daca te autodisciplinezi. Cateodata afisezi un aspect pragmatic si iti aplici talentele creative in produse finite. Esti romantic, sarmant si foarte iubitor de distractii. Emotiile tale puternice si dorinta de autoexprimare emotionala sunt talentele tale cele mai mari. Iti doresti foarte mult sa calatoresti si sa schimbi tot timpul peisajul.

Esti foarte potrivit pentru o cariera in lumea divertismentului unde esti capabil sa-ti exprimi sentimentele si talentele.

Latura ta pozitiva te face ambitios, creativ, iubitor de libertate, initiativa si autoexprimare. Latura ta negativa te face nehotarat, autoritar si impulsiv.

Ziua de nastere - Ziua 14

Esti capabil sa ajungi foarte repede in varful ierarhiei, rezolvi cu mare placere problemele celor din jurul tau si esti foarte multumit cand ceilalti iti cer sfatul.

Latura ta pozitiva te face muncitor, norocos, creativ. Latura ta negativa te face instabil si foarte impulsiv.

Persoanele care sunt nascute in ziua de 14 au un foarte mare potential intelectual, o imagine pragmatica si o foarte puternica hotarare. Esti capabil sa strangi foarte multe succese in urma faptului ca iti place foarte mult sa muncesti. Esti capabil sa ii judeci pe toti cei care sunt in jurul tau dupa propria ta capacitate. In momentul in care nu esti foarte fericit de cariera ta esti capabil sa o iei fara prea multe pareri de rau de la capat, pana in momentul in care esti multumit.

Ziua de nastere - Ziua 15

Persoanele care se nasc in ziua de 15 sunt schimbatoare, generoase si vesnic in miscare. Esti foarte rapid si entuziat, cu o personalitate carismatica. Instinctele tale puternice te ajuta foarte mult si stii mai bine decat oricine cum sa aplici teoria in practica. Esti foarte talentat in a atrage banii si recunoasterea celor din jurul tau. Esti neprevazut, pentru ca esti foarte liberal.

Este foarte indicat pentru tine sa-ti aplici ideile tale creative in practica.

Latura ta pozitiva te face generos, plin de responsabilitate si cu idei creatoare. Latura ta negativa te face nelinistit, nehotarat, temator si materialist. Esti foarte aventuros, dar totusi ai mare nevoie de o casa stabila in viata ta, iar familia este foarte importanta pentru tine.

Ziua de nastere - Ziua 16

De cele mai multe ori preferi sa traiesti singur, pentru ca astfel ai posibilitatea sa calatoresti foarte mult.

Latura ta pozitiva te face intuitiv si sociabil. Latura ta negativa te face ingrijorat, sceptic, egoist si nu foarte simpatic.

Persoanele care se nasc in ziua de 16 sunt ambitioase, intelegatoare si prietenoase. Dorinta ta de aventuri te poate face sa renunti la familie fara prea multe remuscari. Iti place foarte mult sa judeci faptele dupa modalitate in care le simti tu. Esti foarte interesat de lumea afacerilor si iti place foarte mult sa lucrezi in firmele internationale, atunci cand ti se iveste ocazia. Trebuie sa inveti sa mentii echilibrul intre perioadele in care te simti increzator in tine si cele in care nu te simti deloc sigur.

Ziua de nastere - Ziua 17

Persoanele care se nasc in ziua de 17 au o natura rezervata si foarte bune abilitati analitice. Gandesti independent, esti foarte educat si ai nevoie de foarte mare experienta. Iti place foarte mult sa inveti din experientele tale. Iti place foarte mult sa iti utilizezi cunostintele pentru a avea parte de succes material si profesional. Daca iti folosesti capacitatile de comunicare esti capabil sa stabilesti foarte usor legatura cu cei care sunt in jurul tau.

Esti foarte hotarat in momentul in care iei o decizie si nu te poate opri nimic din drum, nici macar sfaturile celor care sunt in jurul tau si care poate au drepate.

Latura ta pozitiva te face sa ai un simt foarte bun de afaceri, sa fii foarte atras de bani, si cu multe abilitati stiintifice. Latura ta negativa te face detasat, schimbator, exagerat de sensibil si suspicios.

Ziua de nastere - Ziua 18

Esti tentat sa devii dependent de munca si este foarte important pentru tine sa mai ai perioade in care sa te ralaxezi.

Latura ta pozitiva te face foarte curajos, eficient si gata sa faci totul in vederea progresului. Latura ta negativa te face sa iti stapanesti foarte greu emotiile si cam egoist. Esti dispus sa ii ajuti pe toti care sunt in jurul tau cu sfaturile tale.

Persoanele care se nasc in ziua de 18 sunt determinate si ambitioase. Esti dinamic si activ, datorita nevoii tale de continue provocari. Pentru ca esti foarte muncitor de cele mai multe ori ajungi foarte repede in pozitiile de conducere. Simtul tau de afaceri si aptitudinile organizatorice te fac foarte bun in lumea comertului. Cateodata estii cam critic si foarte greu de multumit.

Ziua de nastere - Ziua 19

Persoanele care se nasc in data de 19 sunt creative, stralucitoare, ambitioase si dinamice. Esti plin de resurse, ai o viziune foarte buna, dar partea ta idealista te face si sensibil. Ai o foarte mare dorinta sa iti stabilesti individualitatea ca persoana. Numeroasele experiente pe care le ai te fac sa dezvolti o foarte mare incredere in tine si in potentialul tau. In ochii celorlalti pari plin de resurse si increzator, chiar daca in interior traiesti emotii foarte puternice. Esti foarte mandru si ai mare nevoie ca cei din jurul tau sa iti recunoasca calitatile si valoarea.

Trebuie sa incerci sa depasesti teama ca vei ramane singur. Creativ si carismatic, ti se pare ca lumea este facuta pentru ca tu sa o cercetezi.

Latura ta pozitiva te face dinamic, creativ, independent si optimist. Latura ta negativa te face ingrijorat, materialist si nelinistit.

Ziua de nastere - Ziua 20

Cateodata devii un adevarat martir in relatiile cu persoanale foarte apropiate sau cu familia.

Latura ta pozitiva te face un foarte bun partener, receptiv si armonios. Latura ta negativa te face suspicios, timid, si exagerat de sensibil.

Persoanale care se nasc in ziua de 20 sunt intuitive, sensibile, adaptabile si intelegatoare. Iti place foarte mult sa faci parte dintr-un grup, sa lucrezi in echipa, sa iti impartasesti experientele si sa inveti de la ceilalti. Esti foarte bun in lumea artei sau a muzicii. Pentru ca esti sarmant esti tentat sa faci parte din multe cercuri sociale. Esti foarte sensibil in momentul in care cei din jurul tau te judeca sau incep sa te critice.

Ziua de nastere - Ziua 21

Persoanele care se nasc in ziua de 21 sunt dinamice si extrovertite. Sunt foarte inclinati catre viata sociala, au in general foarte multe cunostinte si in general sunt foarte norocoase. Foarte original si intuitiv, ai un spirit foarte independent. Iti plac foarte mult distractiile, ai o personalitate magnetica si foarte mult sarm. In acelasi timp in interiorul tau poti fi si timid si rezervat, mai ales cand este vorba de relatiile apropiate.

Petreci foarte mult timp in relatiile care ti se pare ca merita sa continue.

Latura ta pozitiva te face plin de inspiratie, creativ si cu foarte mare inclinatie pentru relatiile de lunga durata. Latura ta negativa te face sa fii foarte dependent, nervos si temator in momentul in care se pune problema unei schimbari in viata ta.

Ziua de nastere - Ziua 22

Persoanele care se nasc in aceasta zi au legaturi foarte puternice cu fratii si surorile lor.

Latura ta pozitiva te face pragmatic, practic, cu foarte multe aptitudini organizatorice. Latura ta negativa te face nervos, cu un complex de inferioritate, lenes si materialist.

Persoanele care se nasc in ziua de 22 sunt mandre, practice si disciplinate, capabile de foarte multa intuitie. De cele mai multe ori esti sincer si muncitor, cu abilitati de conducator. Ai o personalitate carismatica si o puternica intelegere a oamenilor si a motivatiilor lor. Esti capabil sa arati foarte multa compasiune fata de ceilalti. Pentru ca iti place foarte mult lumea, ai in general foarte multi prieteni si admiratori. Personalitatea ta foarte deschisa te ajuta foarte mult in momentul in care ai o cariera de manager.

Ziua de nastere - Ziua 23

Persoanele care se nasc in ziua de 23 sunt intuitive, sensibile emotional si creative. Esti schimbator, pasional, iti place sa gandesti foarte repede si ai mintea plina de idei creatoare. Esti capabil sa inveti foarte repede indiferent despre ce subiect este vorba si iti place foarte mult sa iti aplici invataturile in practica. Cateodata poti parea cam nelinistit pentru ca iti plac foarte mult calatoriile, aventura si ideea de a intalni foarte multi oameni. In general esti prietenos, iti plac foarte mult distractiile si ai nevoie de o viata foarte activa care sa te faca sa iti folosesti la maxim potentialul creator.

Ai foarte multe relatii de scurta durata, pana in momentul in care iti gasesti partenerul ideal.

Latura ta pozitiva te face sincer, dispus catre calatorii si comunicare. Latura ta negativa te face egoist, nesigur, gelos si retras.

Ziua de nastere - Ziua 24

Trebuie sa inveti sa mergi langa oamenii care trec prin viata ta fara a te simti suspicios.

Latura ta pozitiva te face plin de energie, idealism si foarte hotarat. Iubesti foarte mult casa ta si iti place foarte mult sa fii activ. Latura ta negativa te face materialist, lenes, infidel si dominator.

Persoanele care se nasc in ziua de 24 sunt foarte responsabile si constiincioase. Chiar daca nu iti place rutina, de cele mai multe ori esti foarte muncitor, cu abilitati practice si o buna judecata. Ai nevoie de foarte mult echilibru in viata ta. Esti foarte sincer, dependent si iti place foarte mult sa ai o baza foarta sigura pentru tine si pentru familia ta. Partea ta pragmatica te face foarte potrivit in afaceri. Ai perioade in care ai tendinta sa devii foarte fixist in ceea ce priveste ideile tale.

Ziua de nastere - Ziua 25

Persoanele care se nasc in ziua de 25 sunt intuitive si le place foarte mult sa gandeasca. Esti foarte rapid si energetic si ai nevoie sa te exprimi in diferite cazuri. Esti foarte atras de ideile noi, oameni necunoscuti sau locuri inedite. In general lucrezi foarte mult si de aceea esti foarte productiv. Sensibilitate emotionala si creativitatea sunt doar cateva talente ale tale. Esti foarte interesat de dragoste si ai nevoie de foarte multe relatii apropiate. Ai o putere mentala foarte puternica.

Succesul si fericirea vine in momentul in care ai incredere in propiile tale instincte si devii rabdator.

Latura ta pozitiva te face perfectionist, si cu o foarte mare creativitate. Latura ta negativa de face impulsiv, gelos, critic si nervos.

Ziua de nastere - Ziua 26

Pentru ca esti inclinat spre cauzele umanitare, ai tendinta sa te implici in educatie sau in carierele care se bazeaza pe relatiile umane.

Latura ta pozitiva te face responsabil, dragut si curajos. Latura ta negativa te face domaninat si instabil.

Persoanele care se nasc in ziua de 26 au o mare dorinta de recunoastere a valorilor lor din partea celorlalti oameni si o natura foarte ambitioasa. Privesti viata intr-un mod foarte pragmatic si ai un foarte bun simt al afacerilor. Ai un caracter foarte puternic si o judecata foarte corecta in ceea ce priveste oamenii si situatiile. Iti iubesti foarte mult casa si ai sentimente parintesti foarte puternice, fiind gata sa faci foarte multe sacrificii pentru copii tai.

Ziua de nastere - Ziua 27

Persoanele care se nasc in ziua de 27 au foarte multa rabdare si un foarte bun autocontrol. Esti foarte puternic si dai foarte multa atentie la detalii. Ai o minte foarte creativa si fertila si ii impresionezi foarte usor pe cei din jurul tau cu ideile tale. Cheia succesului tau este inspiratia, iar educatia este esentiala pentru tine, ceea ce te face foarte potrivit in scriere, cercetare sau in munca in firmele foarte mari. Esti schimbator si plin de imaginatie, cu instincte puternice si abilitati psihice si de aceea in general esti plin de idei.

Daca reusesti sa te pastrezi mai detasat vei fi capabil sa ii asculti pe cei din jurul tau.

Latura ta pozitiva te face plin de imaginatie, creativitate si putere mentala. Latura ta negativa te face nelinistit si nervos.

Ziua de nastere - Ziua 28

De cele mai multe ori iti asumi responsabilitatea, dar cateodata din pacate ai tendinta sa devii intolerant si nelinistit. Trebuie sa eviti tendinta de a deveni prea autoritar.

Latura ta pozitiva te face creativ, plin de idealism, muncitor si ambitios. Latura ta negativa te face nerealistic, autoritar si mandru.

Persoanele care se nasc in ziua de 28 sunt independente, idealiste si neconventionale. Ai un foarte puternic conflict interior daca sa ramai independent sau daca se te alaturi unui grup. Esti ambitios, direct si intreprinzator. Esti intotdeauna gata pentru actiune, iar provocarile pe care viata ti le aduce te fac foarte fericit. Ai abilitati de conducator si esti foarte logic in toate ideile tale. Chiar daca esti orientat catre succes si ambitios, casa si familia sunt foarte importante pentru tine.

Ziua de nastere - Ziua 29

Persoanele care se nasc in ziua de 29 au un caracter dinamic si puternic si un potential extraordinar. Esti in general foarte intuitiv, sensibil si emotional. Natura ta intelegatoare te incurajeaza sa ii sustii pe cei din jurul tau in visele si sperantele lor. Inspiratia este cheia succesului tau

Trebuie sa inveti cum poti deveni mai putin critic si sa incerci sa te detasezi de cei care sunt in jurul tau.

Latura ta pozitiva te face foarte inspirat, echilibrat si generos. Esti foarte creativ si ai tendinta sa crezi foarte mult in stiintele oculte. Latura ta negativa te face nesigur, nervos si extremist.

Ziua de nastere - Ziua 30

Multi dintre cei care se nasc in aceasta zi au parte de foarte multa faima, dar de cele mai multe ori sunt nevoiti sa-si sacrifice viata personala pentru asta.

Latura ta pozitiva te face simpatic, prietenos si sincer. Latura ta negativa te face lenes, nerabdator si gelos.

Persoanele care se nasc in ziua de 30 sunt creative si au o natura artistica. Esti foarte prietenos si iti place foarte mult sa stai in mijlocul oamenilor. Iti place viata buna, esti foarte carismatic si foarte sincer in momentul in care vine vorba de prietenii tai. Esti foarte sentimental, dar si ambitios cu un foarte important potential creativ. Ai un simt foarte dezvoltat pentru a aprecia culoarea, forma si stilul si de aceea esti foarte potrivit in design. Esti capabil sa ajungi in varful oricarei cariere datorita ambitiei tale foarte mari.

Ziua de nastere - Ziua 31

Persoanele care se nasc in ziua de 30 sunt foarte ambitioase, hotarate si dornice de putere. Stii foarte bine cum sa impaci intuitia cu aptitudinile practice si esti foarte bun in alegerea variantei cele mai avantajoase. Ai idei foarte originale, un foarte dezvoltat simt pentru forma si capacitatea sa ai foarte mult succes in afaceri. Trebuie sa nu te lasi descurajat foarte usor in momentul in care nu ai succes din prima incercare. Dragostea este foarte importanta si gasesti intotdeauna timpul necesar sa il petreci alaturi de persoana iubita.

Cateodata ai tendinta sa fii egoist, iar in general esti foarte optimist.

Latura ta pozitiva te face foarte creativ, responsabil si norocos. Latura ta negativa te face sa fii egoist, materialist si suspicios.